Over de Inbound4Cast

Mission statement

Inbound4Cast helpt senior B2B marketeers en CMO’s bij het creëren van hun toekomstige visie op organische groei, door verschillende perspectieven op B2B marketing te delen.

Voor wie

Ik geloof dat een brede groep mensen waarde uit mijn content kan halen. Maar ik geloof ook in het hebben van een ICP (Ideal Customer Profile). Inbound4Cast richt zich primair op kennisintensieve B2B bedrijven. Dit zijn bedrijven die zich vaak kenmerken door een lange buyer journey, met daarin een grote informatiebehoefte en een complexe DMU. Door het delen van de unieke visies van subject matter experts, kunnen deze bedrijven vaak het verschil maken.  

Over Jerrel Arkes

Mijn naam is Jerrel Arkes (1985), ik ben een B2B marketeer en mede-eigenaar van het bureau B2Brands. Ik heb 16 jaar ervaring als marketeer.

Ik help sinds 2008 B2B bedrijven om organisch te groeien. Hiervoor zet ik onder andere content marketing, demand generation, inbound marketing, lead generatie en SEO in. 

Ik doe dit voor bedrijven die geloven dat het bieden van zoveel mogelijk waarde, dé aanpak is voor succes op de lange termijn.

Ik heb deze rol binnen verschillende grote Nederlandse digital marketing bureaus gehad. Momenteel help ik mijn klanten vanuit het bedrijf B2Brands. Een bedrijf waar ik eind 2023 samen met Chantal Smink mee gestart ben. 

Jerrel Arkes

Contactgegevens

Voor vragen, suggesties voor gasten of samenwerkingen, kun je via de onderstaande gegevens contact met mij opnemen. 

Arkes Marketing en Media BV
’t Vijfhoekje 7
7776CP Slagharen
The Netherlands

Phone: +31 (0)6 23 96 54 24
Email: [email protected]

Een podcast van Jerrel Arkes over organisch groeien voor B2B bedrijven.

Volg Inbound4Cast